Nokia Ozo disponibil la vânzare de azi: o cameră sferică, ce e capabilă de captură video live 3D/360° şi VR

1.088 ori
<b>Nokia Ozo disponibil la vânzare de azi: o cameră sferică, ce e capabilă de captură video live 3D/360° şi VR</b>Nokia Ozo este prima cameră video axată pe captură 3D/360&deg; şi VR, cu un design circular interesant. Produsul a fost pus &icirc;n v&acirc;nzare astăzi şi e capabil de streaming live, sub formă de imagini stereoscopice 3D. &nbsp; Acest device...

Nokia Ozo este prima cameră video axată pe captură 3D/360° şi VR, cu un design circular interesant. Produsul a fost pus în vânzare astăzi şi e capabil de streaming live, sub formă de imagini stereoscopice 3D.

Acest device este menit pentru crearea de clipuri de tip virtual reality şi vine cu un design sferic, cu o carcasă din aluminiu. 8 senzori foto cu rezoluţie de 2000 x 2000 sunt incluşi, iar spaţiul dintre senzori e gândit să fie echivalentul spaţiului dintre ochii umani. Camera cântăreşte 4.53 kg şi odată testată de cei de la Wired i-a uimit prin abilitatea de a realiza un interviu cu o persoană, de parcă aceea s-ar fi aflat în cameră.

Nokia Ozo

De cealaltă parte a streamingului se folosea un headset VR pentru a primi imaginile oferite de Ozo. Microfoanele performante ale acestui device oferă o captură audio excelentă, reproducând perfect mediul capturat. Există şi un sistem de ventilaţie activ aici, dar unul silenţios care nu afecta captură. Nokia Ozo oferă conectivitate HD-SDI şi poate face streaming cu viteze de până la 1.5 Gb/s în format RAW şi genera clipuri video stereoscopice în timp real.

Încă o dată, acesta este un device pentru profesionişti, unul care costă 50.000 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×