Oppo și Gionee Își cresc comenzile de panouri Super AMOLED către Samsung

Autor:  | Publicat în:  Samsung 892 ori
<b>Oppo și Gionee Își cresc comenzile de panouri Super AMOLED către Samsung</b>Tot mai multe companii încep să adopte panourile de ecrane AMOLED de la Samsung pe telefoanele lor, crescând astfel și profiturile sud coreenilor în acest segment. Oppo și Gionee sunt două exemple, producătorii asiatici mărindu-și comenzile de...

Tot mai multe companii încep să adopte panourile de ecrane AMOLED de la Samsung pe telefoanele lor, crescând astfel și profiturile sud coreenilor în acest segment. Oppo și Gionee sunt două exemple, producătorii asiatici mărindu-și comenzile de panouri AMOLED pentru 2015.

Samsung ar fi scăzut prețurile pentru ecranele AMOLED destinate telefoanelor mobile, aparent după ce a observat că această tehnologie nu obține rezultatele scontate și vânzările dorite. Astfel, au început să apară și comenzile din partea unor terțe părți din China. Producătorii de panouri AMOLED concurează cu cei care produc unități LTPS TFT LCD, dar și cu cei care folosesc tehnologie a-Si, ambele variante inregistrand scăderi de prețuri în ultimii ani.

Oppo și Gionee vor lansa telefoane cu ecrane AMOLED atât în China, cât și pe piețele emergente și iau în calcul utilizarea panourilor și pe tablete. între timp, Samsung ar intentiona sa utilizeze ecrane quantum dot LCD pe televizoarele sale în loc de OLED. Voi ce fel de ecrane preferați pe smartphone-urile moderne?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×