LG LS996, un nou telefon misterios compatibil cu frecvențele operatorului Sprint primește aprobarea FCC

Autor:  | Publicat în:  LG 445 ori
<b>LG LS996, un nou telefon misterios compatibil cu frecvențele operatorului Sprint primește aprobarea FCC</b>Un nou telefon LG misterios și-a făcut apariția pe web, după ce a primit certificarea de la autoritatea FCC. Acest device se numește LG LS996 și urmează să sosească în SUA prin operatorul Sprint. Handsetul ar putea fi un model midrange și...

Un nou telefon LG misterios și-a făcut apariția pe web, după ce a primit certificarea de la autoritatea FCC. Acest device se numește LG LS996 și urmează să sosească în SUA prin operatorul Sprint. Handsetul ar putea fi un model midrange și aflați mai multe detalii mai jos.

Ca de obicei documentele FCC nu dezvăluie prea multe și în afara unei schițe a acestui model și a dimensiunilor sale nu avem multe date. E vorba despre un terminal cu suport CDMA și LTE în benzile 2, 4, 12, 25, 26 și 41, iar telefonul vine cu un capac spate înlăturabil. Tot în spate se afla și butoanele sale fizice, după modelul telefoanelor LG flagship și midrange din ultimul an.

LG LS996, un nou telefon misterios compatibil cu frecvențele operatorului Sprint primește aprobarea FCC

LG LS996 măsoară 71.2 mm în lățime, 142 mm în lungime, deci este mai scurt și mai îngust decât LG G3. Telefonul vine și cu suport WiFi dual band, GPS și ar putea constitui o versiune localizată a unui terminal deja existent pe piața internațională.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×