Black Friday continuă la MobileTrend.ro Începând de mâine; LG G3 disponibil la un preț de 1.599 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 2.355 ori
<b>Black Friday continuă la MobileTrend.ro Începând de mâine; LG G3 disponibil la un preț de 1.599 lei</b>Cu toate că eMAG a schimbat data evenimentului de reduceri Black Friday pe 21 noiembrie, acest lucru nu împiedică alți retaileri să mai organizeze astfel de campanii speciale prin care beneficiem de produse la prețuri speciale. în cazul acesta se...

Cu toate că eMAG a schimbat data evenimentului de reduceri Black Friday pe 21 noiembrie, acest lucru nu împiedică alți retaileri să mai organizeze astfel de campanii speciale prin care beneficiem de produse la prețuri speciale. în cazul acesta se află și MobileTrend.ro, comerciant ce astăzi ne prezintă reducerile pe care le vom vedea mâine pe site-ul lor.

După cum puteți observa și din banner-ul de mai sus, MobileTrend va pregăti reduceri atractive la produsele din stoc în perioada 28 - 30 noiembrie, urmând ca livrarea acestora să se facă începând cu 3 decembrie datorită programului curierului și a numărului de comenzi ce nu poate fi estimat.

Black Friday continuă la MobileTrend.ro Începând de mâine; LG G3 disponibil la un preț de 1.599 lei

Printre produsele cu cele mai atractive reduceri pe care le vom regăsi mâine pe site-ul MobileTrend.ro se numără și iPhone 6 în varianta de 16 GB, terminal ce va costa acum 2.899 lei. De asemenea, și prețul phablet-ului Samsung Galaxy Note 4 va scădea cu 180 lei, acesta urmând a fi disponibil pentru 2.999 lei.

Black Friday continuă la MobileTrend.ro Începând de mâine; LG G3 disponibil la un preț de 1.599 lei

Un alt terminal care va beneficia de un preț special cu ocazia acestei campanii de Black Friday este și LG G3, smartphone flagship cu șanse mari la titlul telefonul anului 2014. Aflați că acest smartphone va fi disponibil pe MobileTrend.ro la prețul de 1.599 lei, fiind vorba despre modelul cu 16 GB memorie internă și 2 GB RAM. Oferta MobileTrend.ro va putea fi accesată începând de mâine urmând acest link.

Alte reduceri atractive:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×