Orange contraatacă: apeluri și SMS-uri nelimitate la 15 euro, pentru clienții existenți

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.882 ori
<b>Orange contraatacă: apeluri și SMS-uri nelimitate la 15 euro, pentru clienții existenți</b>Deși această ofertă nu este publicată pe site-ul Orange România, am aflat de la PR-ul companiei că există acum o ofertă atractivă cu apeluri și mesaje text nelimitate la doar 15 euro. Clienții existenți au parte de oferte speciale la Orange,...

Deși această ofertă nu este publicată pe site-ul Orange România, am aflat de la PR-ul companiei că există acum o ofertă atractivă cu apeluri și mesaje text nelimitate la doar 15 euro. Clienții existenți au parte de oferte speciale la Orange, iar această ofertă intră în această categorie.

Pentru un pic de background, aflați în urmă cu 2 ani, tot în luna iulie debuta primul abonament cu apeluri nelimitate de pe piața din România. Era vorba despre un abonament cu tarif de 31 de euro pe lună. Ei bine, acum un abonament de acest gen, cel oferit de Orange costă 15 euro pe lună și oferă apeluri și SMS-uri fără limită. Orange este în acest moment liderul pieței locale de telefonie mobilă, iar noua ofertă este dedicată clienților care au deja un abonament.

Mai trebuie menționat și că pe lângă mesaje și apeluri, primiți și 2 GB trafic de date pe Internet. Teoretic aceasta ar putea fi o variantă de Pantera 15, dar nu e cazul, deci nu avem un nume clar pentru acest serviciu. Primul pas către nelimitare a fost făcut de Cosmote în vara lui 2012, cu abonamentul de 31 de euro menționat mai sus, apoi în aprilie anul trecut Vodafone a lansat un abonament similar cu tarife de la 29 de euro pe lună.

Spre finalul anului trecut a debutat și oferta Cosmote cu preț de 15 euro pe lună, deci bătălia rămâne acerbă. Vă reamintesc că și RCS & RDS are o ofertă de genul, cu tarife între 5 și 10 euro pe lună.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×