Metalul este aici! Samsung Galaxy F apare Într-un prim plan cu accentul pe marginea sa metalică

1.588 ori
<b>Metalul este aici! Samsung Galaxy F apare Într-un prim plan cu accentul pe marginea sa metalică</b>După ce o lungă perioadă de timp a fost cunoscut că Samsung Galaxy S5 Prime, actualul Galaxy F a început să apară tot mai des în leakuri pe web. Azi avem parte de o imagine hands on, o fotografie cu un prim plan pe marginea sa metalică. &nbsp;...

După ce o lungă perioadă de timp a fost cunoscut că Samsung Galaxy S5 Prime, actualul Galaxy F a început să apară tot mai des în leakuri pe web. Azi avem parte de o imagine hands on, o fotografie cu un prim plan pe marginea sa metalică.

Sunt sigur că știți deja că acest model urmează să fie o variantă upgradata de Galaxy S5, cu design metalic, CPU mai bun și ecran QHD. Debutul sau ar putea avea loc la IFA 2014, în septembrie, dar până atunci hai să analizăm această imagine. Remarcăm colțurile rotunjite ale handsetului și marginea metalizata destul de groasă și lucioasă. Acest smartphone a apărut deja și în randări cu iz oficial, 3 fiind publicate de către @evleaks în ultimele săptămâni.

Noul model va avea un procesor Snapdragon 805, 3 GB RAM și încă nu știm dacă va fi rezistent la apă și dacă va păstra scannerul de amprente și senzorul cardiac. Imaginea de mai sus va stârni cu siguranță controverse, deoarece acea margine aduce foarte mult cu cea de pe ultimele modele iPhone. Sursa care a trimis imaginea celor de la GSMArena afirmă că handsetul păstrează capacul de plastic din spate, dar adopta aceste margini metalice.

Ca de obicei vă îndemnăm la precauție, deoarece poate fi un fals.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×