eMAG angajează un personal de 200 oameni pentru noul centru de cercetare-dezvoltare

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 872 ori
<b>eMAG angajează un personal de 200 oameni pentru noul centru de cercetare-dezvoltare</b>Unul dintre cel mai mare retailer de pe piața IT&C din România, și anume eMAG, retailer deținut de către grupul sud-african Naspers, a înființat un nou centru cercetare-dezvoltare software denumit SC EMAG IT RESEARCH SRL, locație în care sunt...

Unul dintre cel mai mare retailer de pe piața IT&C din România, și anume eMAG, retailer deținut de către grupul sud-african Naspers, a înființat un nou centru cercetare-dezvoltare software denumit SC EMAG IT RESEARCH SRL, locație în care sunt așteptați peste 200 noi angajați în următoarea perioadă.

Deși veniturile eMAG sunt la cote foarte înalte, aflăm că proiectul ce a constat în înființarea noului centru de dezvoltare a primit finanțare și de la stat, mai precis suma de 6.65 milioane de euro, ajutor aprobat în data de 27 iunie anul curent.

Astfel, eMAG se va alătura celorlate companii din industria IT&C care au primit ajutoare de la stat în vederea creării unor noi locuri de muncă. Printre giganții americani care au beneficiat de un astfel de tratament de finanțare din partea statului se numără Microsoft, Dell sau IBM.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×