Orange la CERF 2008, fara iPhone, dar cu MacBook Air

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.477 ori
<b>Orange la CERF 2008, fara iPhone, dar cu MacBook Air</b>Dupa ce am aruncat o privire asupra standului Vodafone de la CERF 2008, a venit randul celor de la Orange sa fie vizitati. Acestia au atras publicul prin intermediul lui MacBook Air, pe care-l puteati testa la standul operatorului "portocaliu". Standul nu...

Dupa ce am aruncat o privire asupra standului Vodafone de la CERF 2008, a venit randul celor de la Orange sa fie vizitati. Acestia au atras publicul prin intermediul lui MacBook Air, pe care-l puteati testa la standul operatorului "portocaliu".

Standul nu a fost impresionant ca look, iar telefoanele aproape ca nu s-au vazut. V-ati fi asteptat sa fie coada la MacBook Air, pentru a-l testa in tandem cu broadbandul mobil oferit de Orange... Ei bine nu, toate laptopurile Apple erau ocupate, fara prea agitatie si existau si scaune libere in cazul in care doreati sa va "jucati" cu un Air. Intrebarea zilei este "unde era iPhone?".

Orange CERF

Singurul loc in care iPhone putea fi admirat (din nou) era standul celor de la AROBS, de vreme ce Orange, Vodafone sau Cosmote nu il pot include inca pe acesta in oferta lor. Multi au considerat sosirea lui MacBook Air la Orange un semn, care precede lansarea lui iPhone, dar ne-am multumit doar cu zvonuri, in ultimele luni. Ultima oara cand am vazut un astfel de handset produs de Apple intr-un magazin a fost la Carrefour Orhideea, unde terminalul era disponibil la liber.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×