Motorola L800t trece testele FCC si se indreapta catre China

Autor:  | Publicat în:  Motorola 980 ori
<b>Motorola L800t trece testele FCC si se indreapta catre China</b>Aflasem cu cateva saptamani in urma toata lista de terminale Motorola care urmeaza sa fie lansate in 2008, printre ele numarandu-se si acest L800t, destinat publicului chinez. Iata ca acum handsetul a trecut testele FCC si este gata de lansare. Nu suntem...

Aflasem cu cateva saptamani in urma toata lista de terminale Motorola care urmeaza sa fie lansate in 2008, printre ele numarandu-se si acest L800t, destinat publicului chinez. Iata ca acum handsetul a trecut testele FCC si este gata de lansare.

Nu suntem siguri daca numele L800t va fi pastrat de catre Motorola, dar stim ca acest model candybar isi va face intrarea triumfala in China, unde va opera in reteaua TD-SCDMA. Acest tip de conectivitate acopera zonele metropolitane din Asia si se aseamana cu celebrul 3G. Va intrebati probabil cum de handsetul este testat in SUA, cand el va sosi in China. Raspunsul este simplu: in Statele Unite conectivitatea EDGE in banda de 1900 MHz este similara cu TD-SCDMA, astfel ca L800t poate fi utilizat (cu performante scazute) si in SUA.

Singura problema este faptul ca noul telefon Motorola nu va putea fi utilizat la potentialul sau maxim, cel putin in ce priveste conectivitatea. Tot ce ne ramane de facut este sa asteptam primul review "made in China" al terminalului si experienta de unboxing a unei persoane fericite din tara asiatica.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×