Vodafone la CERF 2008, cu masina de Formula 1 si fotbal virtual

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.243 ori
<b>Vodafone la CERF 2008, cu masina de Formula 1 si fotbal virtual</b>Intr-o editie 2008 extrem de saracacioasa, a fost destul de greu sa spunem care operator s-a facut cel mai usor remarcat, deoarece, cel putin din punct de vedere al terminalelor nimic nu ne-a impresionat. Sa aruncam o privire in "ograda" Vodafone. Pana...

Intr-o editie a CERF 2008 extrem de saracacioasa, a fost destul de greu sa spunem care operator s-a facut cel mai usor remarcat, deoarece, cel putin din punct de vedere al terminalelor nimic nu ne-a impresionat. Sa aruncam o privire in "ograda" Vodafone.

Pana acum Vodafone ne obisnuise cu standuri noncomformiste, originale si care atrageau publicul prin forma lor si prin divertismentul digital oferit. Divertismentul era prezent la posturi, sub forma unui monopost McLaren Mercedes, pe care-l puteai pilota, cel putin virtual. De asemenea, am surprins cativa adolescenti jucand fotbal pe o mini-arena proiectata pe podeaua standului Vodafone, dar totusi unde erau noutatile din industria mobila?

Vodafone la CERF

Modemuri USB, telefoane mobile, superoferte de Internet mobil... tot ce stiam deja era prezentat la acest stand, plus-minus cateva concursuri si posibilitatea de a arunca o privire asupra terminalelor expuse. Trebuie sa mentionam ca standul Vodafone a beneficiat de mult mai multi vizitatori decat cel Cosmote sau Orange, avand in vedere dimensiunile sale impresionante si faptul ca rosul inchis al brandului sau atragea privirile.

Cum ramane cu operatorii rivali? Aflati in curand!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×