Orange România lansează noua ofertă de date 4G pentru abonați și prezintă planurile de dezvoltare 4G (4G+)

1.704 ori
<b>Orange România lansează noua ofertă de date 4G pentru abonați și prezintă planurile de dezvoltare 4G (4G+)</b>în cadrul unui eveniment matinal, ce a avut loc astăzi de la ora 9 în cadrul Galeriei Galateca din București, cei de la Orange au lansat o nouă ofertă pentru abonați ce constă în oferirea de noi pachete de date 4G. De asemenea, Orange România a...

în cadrul unui eveniment matinal, ce a avut loc astăzi de la ora 9 în cadrul Galeriei Galateca din București, cei de la Orange au lansat o nouă ofertă pentru abonați ce constă în oferirea de noi pachete de date 4G. De asemenea, Orange România a anunțat în premieră și rețeaua 4G+ (viteze de până la 300 Mbps), rețea ce va fi disponibilă începând din 7 aprilie în București și alte 5 orașe: Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Galați și Sibiu.

Cu toate acestea, noua rețea 4G+ va fi lansată oficial în momentul în care pe piață vor apărea primele terminale compatibile cu acest standard de conexiune mobilă. Cei interesați pot testa această nouă tehnologie în cele 6 orașe amintite mai sus. Revenind la noua ofertă de date 4G oferită pentru abonații Orange România, aflați că vor fi oferite abonamente cu pachete de date 4G începând de la 19 euro.

Orange România lansează noua ofertă de date 4G pentru abonați și prezintă planurile de dezvoltare 4G

Printre oficialii Orange ce au luat parte la evenimentul de astăzi, s-au numărat Jean-Francois Fallacher - Chief Executive Officer, Julien Ducarroz - Chief Commercial Officer Business to Consumer și noul Chief Technology Officer - Ștefan Slavnicu. Rând pe rând aceștia au pășit pe scenă pentru prezentarea anumitor date statistice, noilor planuri tarifare 4G și a tehnologiei 4G+.

Orange România va oferi acoperire 4G În peste 90 orașe din România, și peste 1000 de localități

Aflăm că data de 7 aprilie va fi data la care licențele obținute în licitația de spectru pentru rețele 4G vor intra în vigoare. De asemenea, Orange a precizat și faptul că s-au operat lucrări la modernizarea rețelei urbane și la acoperirea în mediul rural. în prezent, Orange România va oferi acoperire 4G în peste 90 orașe din România, și peste 1000 de localități, dintre care toate reședințele de județ vor beneficia de acoperire 4G.

Telefoane 4G din Oferta Orange Romania

Orange România oferă în acest moment aproximativ 21 de smartphone-uri de ultimă generație ce suportă tehnologia 4G, 3 astfel de tablete: iPad Air, iPad Mini, Galaxy Tab 3 10.1 și o serie de modem-uri 4G cum ar fi: Flybox 4G E5172, Huawei E3276 sau Air Net E5776.

Orange România lansează noua ofertă de date 4G pentru abonați și prezintă planurile de dezvoltare 4G

în cadrul evenimentului, oficialii Orange au prezentat și un mic test de viteză al tehnologiei. Această nou standard de conexiune internet a scos rezultate foarte impresionante, și anume 237.42 Mbps - download, respectiv 44.06 Mbps la upload. Totodată, Orange a oferit și un preview asupra noilor planuri tarifare din care fac parte abonamentele Cangur, Panteră și Colibri.

Orange Romania lansare 4G+

în timp ce abonații Panteră și Colibri vor beneficia de pachete de date Fast 4G și Superfast 4G, utilizatorii abonamentului Cangur se vor rezuma doar la pachetele de date 3G (6.5 Mbps). Prețul minim al unui abonament Panteră va fi de 19 euro, abonament în care va fi inclus 1 GB de trafic la viteze 4G. De asemenea, aflăm și faptul că cel mai mare pachet de date 4G va fi oferit la abonamentul Colibri 25, abonament ce va oferi 25 GB trafic de internet la viteze 4G pentru o taxă lunară de 25 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×