HTC One M8 lansat oficial pe piața din Taiwan; distribuitorii locali Întâmpină probleme cu aprovizionarea

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.054 ori
<b>HTC One M8 lansat oficial pe piața din Taiwan; distribuitorii locali Întâmpină probleme cu aprovizionarea</b>După ce săptămâna trecută, mai precis pe data de 25 martie cei de la HTC au lansat oficial noul HTC One M8 în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Londra și New York, la doar câteva zile, terminalul a ajuns să debuteze și pe piața din Taiwan...

După ce săptămâna trecută, mai precis pe data de 25 martie cei de la HTC au lansat oficial noul HTC One M8 în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Londra și New York, la doar câteva zile, terminalul a ajuns să debuteze și pe piața din Taiwan (28 martie).

Cu toate acestea, aflăm că distribuitorii locali, printre care se numără și Pdaking, nu reușesc să facă față numărului mare de comenzi, și astfel sunt unele probleme cu aprovizionarea. HTC One M8 a ajuns în Taiwan la un preț 718$ în versiunea de 16 GB.

HTC One M8 este un terminal ce vine cu display Full HD de 5 inch, butoane software on-screen, un procesor quad-core Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 2 GB RAM, 16 sau 32 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, și o cameră foto duală ce integrează tehnologia Ultrapixel.

HTC One (M8) prețuri în România:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×