Huawei intenționează să Își dubleze profitul record din 2013 până În 2018

Autor:  | Publicat în:  Huawei 546 ori
<b>Huawei intenționează să Își dubleze profitul record din 2013 până În 2018</b>Compania chineză Huawei și-a declarat astăzi intențiile pentru următorii ani, după un 2013 foarte profitabil. Aparent anul trecut producătorul de telefoane și tablete a înregistrat o creștere de profit de 34%, devenind și al treilea cel mai...

Compania chineză Huawei și-a declarat astăzi intențiile pentru următorii ani, după un 2013 foarte profitabil. Aparent anul trecut producătorul de telefoane și tablete a înregistrat o creștere de profit de 34%, devenind și al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume.

Strategia Huawei a implicat o serie de modele smartphone cu preț scăzut vândute pe piețele emergente. și asta în vreme ce piețele vestice beneficiau de handseturi atractive ca design și cu dotări de top. Până în 2018 Huawei are intentia de a dubla profitul de anul trecut, iar compania estimează că va crește cu 10% în fiecare an, în perioada următoare.

E interesant că Huawei nu a vândut atât de multe telefoane pe cât ar fi dorit, deoarece rivalii de la Lenovo și ZTE s-au mișcat la rândul lor destul de bine. Ca să nu mai vorbim de Samsung și Apple, extrem de populare atât la nivel internațional, cât și în China. în 2014 Eric Xu, CEO Huawei promite că vom vedea un nou branding și un portofoliu mai solid în zona telefoanelor midrange și high end.

Trebuie să rețineți că 70% din veniturile Huawei sunt generate de echipamentele de telecomunicații, deci deocamdată telefoanele proprii nu sunt vitale pentru companie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×