Orange Smartphone Tester pentru clienții Orange și bloggeri pasionați de tehnologie

1.779 ori
<b>Orange Smartphone Tester pentru clienții Orange și bloggeri pasionați de tehnologie</b>Orange inițiază un program interesant denumit Orange Smartphone Tester. Sunt selectați mai mulți utilizatori din rândul clienților operatorului sau bloggeri. Smartphone-urile sunt oferite spre testare pentru o lună. Vor sosi produse noi în mod...

Orange inițiază un program interesant denumit Orange Smartphone Tester. Sunt selectați mai mulți utilizatori din rândul clienților operatorului sau bloggeri. Smartphone-urile sunt oferite spre testare pentru o lună. Vor sosi produse noi în mod trimestrial.

Primul smartphone inclus în acest program este HTC Windows Phone 8X. Avem și o declarație oficială:

Suntem primul operator din România care oferă acest serviciu pentru că dorim să aducem mai aproape de clientii noștri cele mai noi telefoane și ultimele tehnologii apărute. Clientul va avea la dispoziție o perioadă de timp destul de lungă în care își poate face o părere despre telefon, se poate familiariza cu cele mai avansate tehnologii și poate povesti experiența sa și altora.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer în cadrul Orange România.

Am testat produse de la Orange până acum și mă bucur că am fost inclus în Orange Smartphone Tester. în general se oferă produse pentru review pe o perioadă de o săptămână, o lună este mult mai bine. Ai ocazia să te familiarizezi cu telefonul, să-l cunoști mai bine și să redactezi o recenzie în cunoștință de cauză.

Mai multe detalii despre Orange Smartphone Tester, aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×