Magazinul de aplicații BlackBerry se rebranduiește În BlackBerry World, dezvoltatorii primesc noi beneficii

1.006 ori
<b>Magazinul de aplicații BlackBerry se rebranduiește În BlackBerry World, dezvoltatorii primesc noi beneficii</b>Se pare că e o toamnă a rebranduirilor, astfel că după ce Windows Phone Marketplace a devenit Windows Phone Store, acum App World de la RIM poartă numele de BlackBerry World. încep pregătirile pentru marele debut al lui BlackBerry OS 10 din...

Se pare că e o toamnă a rebranduirilor, astfel că după ce Windows Phone Marketplace a devenit Windows Phone Store, acum App World de la RIM poartă numele de BlackBerry World. încep pregătirile pentru marele debut al lui BlackBerry OS 10 din ianuarie 2013 și printre ele se numără și acordarea de beneficii dezvoltatorilor.

Trebuie să știți că BlackBerry World nu include doar aplicații, ci și muzică, filme și seriale. Am aflat de la RIM și că tastatura virtuală din noul lor OS suporta o varietate de limbi străine. Se pare că SDK-ul va fi lansat în versiunea gold pe 11 decembrie, cu toate API-urile necesare și cu cele mai bune tooluri pentru a porta aplicații de pe iOS și Android. Dezvoltatorii se pot înscrie într-o inițiativă interesantă, care asigură 10.000 de dolari pentru aplicații certificate în BlackBerry World.

Ideea e așa: dacă aplicația certificată pentru BlackBerry World a unui dezvoltator nu produce 10.000 de dolari în primul său an, RIM plătește diferența. în plus, aceiași dezvoltatori mai primesc și un terminal special cu tastatura fizică pentru a lucra pe el: Dev Alpha C. Se pare că e bine să fii un developer pentru o platformă la începutul vieții sale, nu-i așa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×