Orange va distribui iPhone in Franta!

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.230 ori
<b>Orange va distribui iPhone in Franta!</b>Operatorul francez France Telecom a anuntat ieri ca departamentul sau wireless, Orange a semnat o intelegere cu Apple Inc. pentru a deveni distribuitorul exclusiv al lui iPhone in Franta. Compania va vinde aceste telefon mobil/media player din noiembrie,...

Operatorul francez France Telecom a anuntat ieri ca departamentul sau wireless, Orange a semnat o intelegere cu Apple Inc. pentru a deveni distribuitorul exclusiv al lui iPhone in Franta.

Compania va vinde aceste telefon mobil/media player din noiembrie, dar nu a fost precizata inca o data sigura a lansarii. Totusi stim ca iPhone se va lansa in Germania si Marea Britanie pe 9 noiembrie, deci banuim o lansare apropiata si pentru Franta. Purtatoarea de cuvant France Telecom a refuzat sa anunte un pret oficial, dar speculatiile cele mai optimiste mentioneaza suma de 300 de euro pentru faimosul terminal.

Apple a semnat deja contracte cu Deutsche Telekom AG in Germania si cu O2 in Marea Britanie, pentru a-si distribui super-telefonul, care s-a bucurat de vanzari uriase in SUA. Iphone a fost pus in vanzare pentru prima oara pe 29 iunie, in Statele Unite, prin intermediul operatorului AT&T, vanzandu-se aproximativ 1 milion de unitati in 75 de zile. Va fi succesul terminalului garantat si in Europa? Vom afla peste 1 luna si jumatate.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×