Orange va distribui iPhone in Franta!

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.241 ori
<b>Orange va distribui iPhone in Franta!</b>Operatorul francez France Telecom a anuntat ieri ca departamentul sau wireless, Orange a semnat o intelegere cu Apple Inc. pentru a deveni distribuitorul exclusiv al lui iPhone in Franta. Compania va vinde aceste telefon mobil/media player din noiembrie,...

Operatorul francez France Telecom a anuntat ieri ca departamentul sau wireless, Orange a semnat o intelegere cu Apple Inc. pentru a deveni distribuitorul exclusiv al lui iPhone in Franta.

Compania va vinde aceste telefon mobil/media player din noiembrie, dar nu a fost precizata inca o data sigura a lansarii. Totusi stim ca iPhone se va lansa in Germania si Marea Britanie pe 9 noiembrie, deci banuim o lansare apropiata si pentru Franta. Purtatoarea de cuvant France Telecom a refuzat sa anunte un pret oficial, dar speculatiile cele mai optimiste mentioneaza suma de 300 de euro pentru faimosul terminal.

Apple a semnat deja contracte cu Deutsche Telekom AG in Germania si cu O2 in Marea Britanie, pentru a-si distribui super-telefonul, care s-a bucurat de vanzari uriase in SUA. Iphone a fost pus in vanzare pentru prima oara pe 29 iunie, in Statele Unite, prin intermediul operatorului AT&T, vanzandu-se aproximativ 1 milion de unitati in 75 de zile. Va fi succesul terminalului garantat si in Europa? Vom afla peste 1 luna si jumatate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×