Orice suprafata devine un ecran cu proiectorul Pico

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 963 ori
<b>Orice suprafata devine un ecran cu proiectorul Pico</b>Va informam intr-un articol anterior&nbsp; despre faptul ca vom vedea in curand pe piata Proiectorul Pico, singurul de acest gen care poate fi inclus intr-un terminal mobil. Iata ca acum aceasta tehnologie exista deja, datorita celor de la Texas...

Va informam intr-un articol anterior  despre faptul ca vom vedea in curand pe piata Proiectorul Pico, singurul de acest gen care poate fi inclus intr-un terminal mobil. Iata ca acum aceasta tehnologie exista deja, datorita celor de la Texas Instruments si-l puteti admira pe Pico in actiune dand click pe urmatoarea imagine pentru a fi transportati la un clip video demonstrativ:

Acest proiector va creea o imagine lata de 15 inch chiar si intr-o camera bine luminata. Texas Instruments a prezentat pentru prima oara device-ul in cadrul showului Consumer Electronics de anul trecut, dar am putut vedea proiectorul Pico doar o data in public de atunci. Este extrem de usor sa folositi acest proiector, avand in vedere ca va trebui doar sa-l indreptati catre o suprafata plata (un zid, palm cuiva sau palma dumnevoastra) pentru a obtine o imagine de mari dimensiuni.

Pico va functiona cu ajutorul undelor laser rosii, verzi si albastre obtinute datorita unei micro-oglinzi digitale, acelasi tip de chip folosit pentru a permite functionarea sistemului movie theater DLP. O noua versiune este deja in stadiul de dezvoltare, iar aceasta va folosi LED-uri pentru a economisi curent si caldura. Conform reprezentantilor Texas Instruments vom vedea tehnologia Pico pe un telefon mobil anul viitor, posibil in ianuarie in cadrul showului CES.

Clip Video Pico:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×