Un iPhone de la Intel?!

1.440 ori
<b>Un iPhone de la Intel?!</b>Se pare ca un astfel de telefon este mai mult decat realizabil, chiar in viitorul apropiat, in conditiile in care Intel a expus o serie de terminale interesante in cadrul showului IDF Toamna 07. Terminalul din imaginea de mai sus este un telefon/PC...

Se pare ca un astfel de telefon este mai mult decat realizabil, chiar in viitorul apropiat, in conditiile in care Intel a expus o serie de terminale interesante in cadrul showului IDF Toamna 07.

Terminalul din imaginea de mai sus este un telefon/PC portabil care a atras atentia publicului, fiind mereu in lumina reflectoarelor. Majoritatea persoanelor care au putut admira acest terminal l-au numit "Intel Phone", al carui nume prescurtat este in mod amuzant iPhone. Handsetul va folosi platforma Intel Moorestown (un procesor de 45 nanometri) si va sosi cu o serie de componente grafice, video si de memorie, integrate intr-un singur chip eficient.

Bateria acestui telefon/PC portabil produs de Intel va rezista 24 de ore dupa o singura incarcare, rezultat fenomenal avand in vedere specificatiile tehnice ale terminalului. Credeti ca un astfel de telefon va avea un impact mai mare decat iPhone dupa lansarea sa? Deja putem depista una dintre problemele acestui Intel: designul sau nu ii permite sa fie introdus in buzunar, fara lasa jumatate din telefon in afara.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×