Orange va vinde iPhone-uri deblocate in Franta

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.152 ori
<b>Orange va vinde iPhone-uri deblocate in Franta</b>Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, se pare ca Apple a fost pusa la zid de catre legile din Franta, compania fiind obligata sa puna la dispozitia clientilor francezi si o versiune deblocata de iPhone. Desi pretul lui iPhone "la liber" nu a fost...

Dupa cum va anuntam intr-un articol anterior, se pare ca Apple a fost pusa la zid de catre legile din Franta, compania fiind obligata sa puna la dispozitia clientilor francezi si o versiune deblocata de iPhone.

Desi pretul lui iPhone "la liber" nu a fost inca anuntat, stim ca varianta care soseste cu un abonament Orange costa 399 de euro. Detaliile finale vor fi anuntate candva inainte de lansarea terminalului in Franta, in data de 29 noiembrie. Evident, legile care interzic asocierea exclusiva a telefoanelor cu operatorii nu sunt unice in aceasta tara. Astfel, vom vedea un flux de iPhone-uri deblocate in lunile urmatoare, pe masura ca terminalul patrunde in Europa si Asia.

Se pare ca utilizatorii care nu sunt multumiti de serviciile operatorilor locali (AT&T, O2 si T-Mobile), pot rasufla acum usurati, de vreme ce eforturile lor de a debloca telefonul nu mai au rost. Singurul dezavantaj ar fi reprezentat de faptul ca terminalul deblocat va costa mai mult decat varianta care soseste cu abonament, dar libertatea utilizatorului si faptul ca acesta nu este constrans la plata lunara a abonamentului merita aceasta alegere.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×