Samsung F700 Qbowl ni se prezinta

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.048 ori
<b>Samsung F700 Qbowl ni se prezinta</b>Desi Qbowl nu suna ca un terminal mobil serios, Samsung a pregatit o initiativa foarte serioasa prin intermediul acestui handset, al carui nume real este F700. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vizualiza prezentarea video a telefonului: Telefonul...

Desi Qbowl nu suna ca un terminal mobil serios, Samsung a pregatit o initiativa foarte serioasa prin intermediul acestui handset, al carui nume real este F700. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vizualiza prezentarea video din partea de jos a articolului:

Telefonul va fi disponibil prin Vodafone, putand fi catalogat drept un "ucigas al lui iPhone". Pe langa display-ul de tip touchscreen, terminalul include si o tastatura QWERTY, ceea ce reprezinta mereu un plus, oricare ar fi tipul handsetului. F700 este un telefon elegant, disponibil in varianta de culoare neagra si a carui interfata seamana izbitor cu cea a lui iPhone. Urmarind prezentarea sa video  am putut vedea "in actiune" atat interfata acestui nou Samsung, cat si cateva din feature-urile sale.

Evident, F700 suporta vizualizarea clipurilor YouTube, include un media player performant si ofera utilizatorilor sansa de a vizualiza clipuri video in modul widescreen. Se pare ca browserul terminalului va afisa variantele mobile ale site-urile rasfoite, iar meniul sau principal aduce cu cel folosit de telefoanele LG - 4 iconuri principale dispuse in forma de cruce. Acestea ofera acces la functiile principale ale telefonului, ca mesaj, apelare rapida, setari si lista de contacte.

Prezentare:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×