HTC livreaza 50.000 de telefoane Google

1.172 ori
<b>HTC livreaza 50.000 de telefoane Google</b>Inca o zi, inca un zvon marca Google Phone... De data aceasta, un analist UBS a confirmat faptul ca HTC va livra in jur de 50.000 de terminale mobile care ruleaza un sistem de operare produs de Google, pana la sfarsitul anului. In mod interesant, primul...

Inca o zi, inca un zvon marca Google Phone... De data aceasta, un analist UBS a confirmat faptul ca HTC va livra in jur de 50.000 de terminale mobile care ruleaza un sistem de operare produs de Google, pana la sfarsitul anului.

In mod interesant, primul esantion de terminale nu va fi destinat publicului de larg consum, ci doar developerilor, pentru a putea ajuta specialistii sa inteleaga cum functioneaza softurile. Aceste zvonuri si stiri ne intaresc parerea ca Google nu va lansa un handset, ci mai degraba se va concentra pe softuri. Totusi un mare producator de terminale mobile s-ar putea oferi sa creeze un handset special, care sa se potriveasca asemenea unei manusi softurilor Google.

LG se numara printre candidati, dar si HTC sau Samsung... Totusi ramane de vazut, care dintre companii (sau poate chiar toate) vor fi alese pentru a furniza hardware-ul ideal pentru a se plia pe cerintele publicului tinta al lui Google Phone. In oricare dintre aceste situatii, orice lansare, fie ea de soft sau hardware, va semnifica un pas major in fata pentru gigantul motoarelor de cautare in industria mobila. Platforma sa ar putea deveni un hit peste noapte, intrecand popularitatea lui Symbian si pe cea a lui Windows Mobile si stabilind noile standarde.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×