Oukitel U8 și Mlais MX Base costă acum sub 150$ prin intermediul unui retailer chinez; iată cu ce ies în evidență acest modele

Autor:  | Publicat în:  Oukitel 635 ori
<b>Oukitel U8 și Mlais MX Base costă acum sub 150$ prin intermediul unui retailer chinez; iată cu ce ies în evidență acest modele</b>&Icirc;n ultimele c&acirc;teva săptăm&acirc;ni v-am prezentat diverse smartphone-uri de origine chineză cu prețuri și dotări foarte bune, device-uri ce se livrează gratuit și la noi &icirc;n țară. Astăzi veți &icirc;nt&acirc;lni două noi...

În ultimele câteva săptămâni v-am prezentat diverse smartphone-uri de origine chineză cu prețuri și dotări foarte bune, device-uri ce se livrează gratuit și la noi în țară. Astăzi veți întâlni două noi terminale, dar lucrurile vor fi prezentate ceva mai diferit. De această dată cele două smartphone-uri aflate în promoție se vor duela în cadrul unei comparații pentru a vedea care merită mai mult achiziția.

Printre cele două modele de astăzi se află Oukitel U8 și Mlais MX Base, telefoane ce se adresează atât consumatorilor de conținut, cât și acelor persoane ce nu vor să cheltuiasă prea mult pe un asemenea device. În tabelul de mai jos veți regăsi principalele specificații oferite de terminalele mai sus menționate.

 Oukitel U8Mlais MX Base
Display5.5 inch HD - 2.5D5 inch HD
ProcesorMTK6735 Quad-core 1.0 GHz (64-bit)MTK6735 Quad-core 1.0 GHz (64-bit)
Memorie2 GB RAM + 16 GB stocare + microSD2 GB RAM + 16 GB stocare + microSD
Cameră13 megapixeli + 5 megapixeli frontal8 megapixeli + 5 megapixeli frontal
ConectivitateGPS, Bluetooth, 4G LTE, WiFiGPS, Bluetooth, 4G LTE, WiFi
ExtraScanner amprente, ramă metalicăModul infraroșu
Baterie2.850 mAh4.300 mAh
Dimensiuni155 x 76.7 x 7.9 mm / 198 grame145 x 71.5 x 9.9 mm / 198 grame
Preț113.99 dolari - 449 lei109.99 dolari - 434 lei

Din câte puteți vedea, atât Oukitel U8, cât și Mlais MX Base stau destul de bine din punct de vedere hardware, mai ales dacă luăm în calcul prețurile de vânzare. Desigur, există și diferențe între cele două modele. Dacă Oukitel U8 se poate lăuda cu un display ceva mai mare și cu un scanner de amprente, modelul MX Base reușește să impresioneze atunci când vine vorba de capacitatea autonomiei.

Oukitel U8 și Mlais MX Base costă acum sub 150$ prin intermediul unui retailer chinez; iată cu ce ies în evidență acest modele

Ținând cont de faptul că acesta din urmă adoptă o diagonală a ecranului de 5 inch, ne putem aștepta chiar și la 2 zile de autonomie oferite de bateria de 4.300 mAh. Tot Mlasi MX Base ne oferă și un modul infraroșu prin care putem controla diverse device-uri din casă: TV, aer condiționat, etc.

Oukitel U8

În secțiunea de prețuri, diferența dintre cele două modele este de doar câțiva dolari, motiv pentru care va trebui să vă gândiți mai bine pentru ce anume veți folosi un smartphone în special. Dacă aveți nevoie de un scanner de amprente și de un display mai mare, atunci Oukitel este smartphone-ul ce vi se potrivește.

Mlais MX Base

În situația în care bateria mai mare de pe Mlais MX Base vă face cu ochiul, atunci puteți opta pentru acest model ce costă doar 109.99 dolari odată ce introducem codul de reducere MlaisMX la achiziție. Aflați că cealaltă variantă, Oukitel U8 costă 113.99 dolari, sumă ce se transpune în aproximativ 449 lei.

Ambele telefoane pot fi găsite pe site-ul celor de la EverBuying.net chiar aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×