Iată ce produse mai pot fi achiziționate în ultima zi a campaniei Revoluția Prețurilor eMAG

1.320 ori
<b>Iată ce produse mai pot fi achiziționate în ultima zi a campaniei Revoluția Prețurilor eMAG</b>Astăzi, 24 septembrie, este ultima zi din campania Revoluția Prețurilor organizată de către cei de la eMAG. &Icirc;n această zi, retailer-ul &icirc;n cauză ține să ne amintească și faptul că produsele regăsite pe site pot fi achiziționate nu...

Astăzi, 24 septembrie, este ultima zi din campania Revoluția Prețurilor organizată de către cei de la eMAG. În această zi, retailer-ul în cauză ține să ne amintească și faptul că produsele regăsite pe site pot fi achiziționate nu doar cu plata integrală, ci și printr-un sistem de rate pe o perioadă de până la 24 luni.

Samsung Galaxy S6 Edge este unul dintre aceste smartphone-uri ce pot fi achiziționate și prin intermediul unui sistem de rate. Telefonul ce vine cu display QHD curbat de 5.1 inch, 3 GB RAM și procesor octa-core Exynos 7420 costă 2.799 lei doar astăzi, sau 155 lei taxă lunară timp de 2 ani.

Samsung Galaxy S6 Edge

De asemenea, putem alege și una dintre tabletele din promoție. Un model interesant și accesibil în același timp, este Lenovo Tab 2 Arvin A7-30, device ce sosește cu display IPS de 7 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, conectivitate WiFi și baterie de 3450 mAh. Prețul său este acum de 319 lei.

Pentru alte reduceri, puteți verifica pagina dedicată eMAG de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×