Panasonic Eluga L 4G este lansat oficial în India la un preț de 200$

846 ori
<b>Panasonic Eluga L 4G este lansat oficial în India la un preț de 200$</b>Pentru a concura de la egal la egal cu ceilalți producători de pe piața din India, cei de la Panasonic au dezvăluit recent smartphone-ul Eluga L 4G, terminal dotat cu tehnologia 4G LTE ce va rivaliza cu modele ca și Xiaomi Redmi Note 4G, Lenovo...

Pentru a concura de la egal la egal cu ceilalți producători de pe piața din India, cei de la Panasonic au dezvăluit recent smartphone-ul Eluga L 4G, terminal dotat cu tehnologia 4G LTE ce va rivaliza cu modele ca și Xiaomi Redmi Note 4G, Lenovo A7000, sau YU Yureka, device-ul ce vine cu Cyanogen Mod.

Noul Eluga L 4G dispune de un panou de 5 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64-bit ce este tactat la 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB.

Primim o cameră foto principală de 5 megapixei cu bliț LED și autofocus, și un senzor selfie de 5 megapixeli ce sosește cu o funcție denumită Blink Play. Aceasta ne permite realizarea unei fotografii atunci când vom clipi. Pe partea de conectivitate avem la dispoziție 4G LTE, 3G, WiFi, GPS, suport dual-SIM și Bluetooth 4. Panasonic Eluga L 4G rulează pentru moment sistemul de operare Android 4.4 KitKat, urmând ca un update la 5.0 Lollipop să sosească cât de curând. Prețul acestui device va fi de aproximativ 200$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×