Lenovo ZUK Z1 va fi lansat comercial în India pe data de 10 mai; telefonul vine cu Cyanogen OS 12.1

850 ori
<b>Lenovo ZUK Z1 va fi lansat comercial în India pe data de 10 mai; telefonul vine cu Cyanogen OS 12.1</b>La mai bine de un an de la debutul oficial, iată că smartphone-ul Lenovo Zuk Z1 ajunge acum și în India, compania pregătind un eveniment de lansare comercială pentru data de 10 mai. Acest dispozitiv costă doar 275 dolari și sosește la pachet cu 3 GB RAM

Deși compania chineză Lenovo a lansat de curând smartphone-ul ZUK Z2, iată că abia acum prima generație din această gamă va ajunge în India. Peste doar câteva zile, mai precis pe data de 10 mai, Lenovo va aduce smartphone-ul ZUK Z1 pe piața din India, telefon cu Cyanogen OS 12.1 la bord.

Telefonul de față sosește cu display Full HD de 5.5 inch, cu 3 GB memorie RAM și cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 ce este tactat la o frecvență de 2.5 GHz. Pachetul hardware mai conține 64 GB de stocare (fără suport microSD), și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț dual-tone și stabilizare optică.

La interiorul său mai regăsim și o baterie de 4100 mAh ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă. Se pare că telefonul va fi comercializat la un preț de aproximativ 275 dolari în India, o sumă destul de bună în raport cu specificațiile ce ne sunt oferite la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×