Panasonic P75 debutează în India; telefon cu baterie de 5000 mAh și preț de 90 dolari

1.384 ori
<b>Panasonic P75 debutează în India; telefon cu baterie de 5000 mAh și preț de 90 dolari</b>Piața din India a devenit foarte importantă pentru Panasonic, un producător ce lansează foarte des noi terminale mobile. Un nou produs de acest tip este și P75 - device ce impresionează prin a sa baterie de 5000 mAh, dar și prin prețul accesibil de doar

În ultima vreme piața din India a devenit foarte importantă pentru cei de la Panasonic, producător ce lansează numeroase smartphone-uri aici, unul dintre ele fiind și modelul P75. Acest nou terminal este unul dual-SIM ce se face din start remarcat prin bateria sa de 5000 mAh regăsită la interior, dar și prin prețul de comercializare de doar 90 dolari ce include gratuit și o folie de protecție pentru ecran.

Ca dotări primim în cazul de față un display HD de 5 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și 8 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins ulterior odată cu atașarea unui card microSD de până la 32 GB. Avem la dispoziție o cameră foto principală de 8 megapixeli, respectiv un senzor selfie de 5 megapixeli.

Pe partea de conectivitate regăsim doar suport 3G, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, un jack audio 3.5 mm și nelipsitul port microUSB v2.0. Panasonic P75 rulează sistemul de operare Android 5.1 Lollipop, iar la prima vedere putem spune că telefonul este numai bun pentru cei care doresc o autonomie ridicată, dar care nu vor să cheltuiască prea mulți bani pe achiziția unui dispozitiv. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×