Panasonic P66 Mega este lansat în India; telefon de 5 inch cu suport 3G și preț de 117 dolari

745 ori
<b>Panasonic P66 Mega este lansat în India; telefon de 5 inch cu suport 3G și preț de 117 dolari</b>&Icirc;n cadrul unui eveniment ce a avut loc &icirc;n India, cei de la Panasonic au dezvăluit un nou smartphone de buget ce ne aduce conectivitate 3G la pachet. Acest terminal se numește P66 Mega, dar &icirc;n ciuda denumirii sale avem de-a face cu un...

În cadrul unui eveniment ce a avut loc în India, cei de la Panasonic au dezvăluit un nou smartphone de buget ce ne aduce conectivitate 3G la pachet. Acest terminal se numește P66 Mega, dar în ciuda denumirii sale avem de-a face cu un model compact, unul cu display HD IPS de 5 inch.

Lista sa de dotări include un procesor quad-core 1.3 GHz, 16 GB spațiu intern de stocare, dar și 2 GB memorie RAM. De asemenea, vom primi o cameră foto principală de 8 megapixeli, un senzor frontal de 5 megapixeli, suport dual-SIM, Wi-Fi 802.11 b/g/n, și desigur Bluetooth 4.0, respectiv un port microUSB v2.0.

Nu în ultimul rând, Panasonic P66 Mega ne va aduce o baterie de 3200 mAh. Deși dotările nu sunt deloc rele pentru prețul de 117 dolari, trebuie să luăm în calcul și faptul că avem la dispoziție doar suport 3G, asta în situația în care majoritatea device-urilor actuale vin din fabrică cu suport 4G LTE.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×