Acordul prin care Vodafone oferă roaming național pentru clienții Digi Mobil se va prelungi cu încă un an

2.082 ori
<b>Acordul prin care Vodafone oferă roaming național pentru clienții Digi Mobil se va prelungi cu încă un an</b>Un nou raport marca Ziarul Financiar scoate la iveală astăzi un detaliu foarte important din lumea operatorilor telecom. După cum bine știm, &icirc;n 2014 Vodafone și RCS&RDS au semnat un acord de roaming național prin care abonații Digi Mobil se...

Un nou raport marca Ziarul Financiar scoate la iveală astăzi un detaliu foarte important din lumea operatorilor telecom. După cum bine știm, în 2014 Vodafone și RCS&RDS au semnat un acord de roaming național prin care abonații Digi Mobil se puteau bucura de acoperire 3G în mai toată țara.

Cum acest acord era pe cale să expire chiar în luna aprilie a acestui an, cele două părți implicate au decis prelungirea alianței cu încă 12 luni. Acest contract este unul benefic pentru ambele părți, Vodafone primind bani în funcție de traficul de voce și date realizat de clienții Digi Mobil în zonele în care rețeaua RCS&RDS nu are acoperire.

În schimb, RCS&RDS poate oferi aceste servicii clienților folosindu-se de rețeaua Vodafone și de acest roaming național. Aflăm totodată că la sfârșitul anului trecut acoperirea 3G RCS&RDS se ridica la 85% din populație, asta în situația în care principalii jucători din lumea telecom se apropie de 100% acoperire.

Vestea de astăzi sosește la scurt timp după ce aflam că un număr de 350.000 clienți Vodafone, Orange și Telekom s-au portat anul trecut în rețeaua Digi Mobil, asta datorită beneficiilor sporite și a prețurilor foarte accesibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×