Noi fotografii cu macheta lui Samsung Galaxy S7 Edge ajung pe web; vedem varianta aurie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.865 ori
<b>Noi fotografii cu macheta lui Samsung Galaxy S7 Edge ajung pe web; vedem varianta aurie</b>Pe măsură ce ne apropiem de show-ul Mobile World Congress 2016, se pare că și leak-urile ajung &icirc;n număr mai mare pe web. Unul dintre smartphone-urile ce beneficiază de &icirc;ntreaga noastră atenție este nimeni altul dec&acirc;t Samsung...

Pe măsură ce ne apropiem de show-ul Mobile World Congress 2016, se pare că și leak-urile ajung în număr mai mare pe web. Unul dintre smartphone-urile ce beneficiază de întreaga noastră atenție este nimeni altul decât Samsung Galaxy S7 Edge, telefon cu display curbat ce va fi dezvăluit pe 21 februarie.

Astăzi vedem o serie de fotografii ce ne prezintă macheta telefonului în varianta de culoare aurie, nuanță foarte apreciată de către public în ultimii ani. Aceste materiale ne reconfirmă faptul că design-ul smartphone-ului nu se va schimba foarte mult în comparație cu modelul lansat anul trecut.

Totuși, se remarcă o schimbare a panoului spate ce adoptă acum margini laterale curbate la fel ca cele întâlnite pe Samsung Galaxy Note 5. Printre specificațiile lui S7 Edge vom avea un display Quad HD de 5.5 inch, 4 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 12 megapixeli și variante cu procesor Snapdragon 820, respectiv Exynos 8890.

Dacă dăm crezare și scăpărilor din ultimul timp, s-ar părea că telefonul va oferi certificare pentru rezistență la apă și praf, dar și o baterie de 3.600 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă. Nici funcția de încărcare wireless nu va lipsi de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×