Pantech adaugă un nou terminal cu senzor de amprente În gama Vega Secret

921 ori
<b>Pantech adaugă un nou terminal cu senzor de amprente În gama Vega Secret</b>După ce luna trecută, cei de la Pantech au lansat smartphone-ul Vega Secret Note, se pare că acum, un nou &ldquo;secret&rdquo; a fost dezvăluit. Este vorba despre Vega Secret Up, device ce dispune de un display de 5.6 inch și un senzor de amprente....

După ce luna trecută, cei de la Pantech au lansat smartphone-ul Vega Secret Note, se pare că acum, un nou “secret” a fost dezvăluit. Este vorba despre Vega Secret Up, device ce dispune de un display de 5.6 inch și un senzor de amprente.

Printre specificațiile lui Vega Secret Up mai regăsim o camera de 13 megapixeli, conexiune LTE-A, 16 GB de stocare, 2 GB RAM și un procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core de 2.3 GHz. Spre deosebire de Vega Secret Note, acest terminal renunță la stylus, memoria internă de 32 GB și cei 3 GB ram, pentru a avea păstra un preț mai scăzut.

Smartphone-ul Vega Secret Up integrează o baterie de 3.150 mAh, ce ar trebui să asigure o autonomie acceptabilă, ținând cont de display-ul de 5.6 inch, care va consuma destul de multă energie. Compania nu a oferit detalii despre preț, dar ne așteptăm ca acesta să fie sub prețul lui Vega Secret Note, care se vinde pentru suma de 839$ în Coreea de Sud.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×