Tabletele Surface și Xbox One se pot cumpăra acum În România prin Microsoft Store

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.546 ori
<b>Tabletele Surface și Xbox One se pot cumpăra acum În România prin Microsoft Store</b>Dacă vi s-a părut prea mare prețul unui Xbox One în varianta ajunsă la evoMAG.ro ieri, atunci puteți cumpăra consola direct prin Microsoft Store, care permite acum achiziții și în România. Informația vine de la Mobzine.ro și aflați că și...

Dacă vi s-a părut prea mare prețul unui Xbox One în varianta ajunsă la evoMAG.ro ieri, atunci puteți cumpăra consola direct prin Microsoft Store, care permite acum achiziții și în România. Informația vine de la Mobzine.ro și aflați că și tabletele Surface sunt disponibile în acest mod.

Romanii pot cumpăra tableta Surface 2, cu Windows 8.1 RT sau Surface 2 Pro, cu procesor Intel Core i5 și 64 GB, sau un Xbox One, iar livrările vor fi gratuite în țara noastră. Surface 2 costă 439 euro (preț de pornire), iar Surface Pro 2 are prețul de 899 euro. Xbox One e 529.99 euro, ceea ce la cursul zilei înseamnă cam 2365 lei, deci cu 1000 lei mai puțin decât la retailerii de la noi.

Tabletele Surface și Xbox One se pot cumpăra acum În România prin Microsoft Store

Trebuie remarcat că dacă veți cumpăra aceste produse suportul va fi asigurat în țara din care s-a făcut livrarea (Irlanda, Marea Britanie și altele) și nu la Microsoft România și partenerii săi. Printre țările din care puteți comanda tabletele și consola în România se număra Spania, Irlanda, Belgia și Finlanda.

Tabletele Surface și Xbox One se pot cumpăra acum În România prin Microsoft Store

[via windows fara limite și mobzine]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×