Gionee Elife E6 Mini lansat În China; Precursorul lui Allview X1 Soul Mini sosește abia acum

4.424 ori
<b>Gionee Elife E6 Mini lansat În China; Precursorul lui Allview X1 Soul Mini sosește abia acum</b>Numele Gionee sună cunoscut celor cărora le place să despice firul în 4 și să afle de unde provin telefoanele Allview. Gionee este compania chineză care produce handseturile și în mod interesant, de această dată avem o premieră: întâi e...

Numele Gionee sună cunoscut celor cărora le place să despice firul în 4 și să afle de unde provin telefoanele Allview. Gionee este compania chineză care produce handseturile și în mod interesant, de această dată avem o premieră: întâi e lansat un Allview apoi același model sub branding Gionee.

E vorba despre Gionee Elife E6 Mini, tocmai lansat în China și cunoscut la noi drept Allview X1 Soul Mini. Ca să înțelegeți mai bine, întâi a apărut la noi pe piața varianta rebranduita și abia apoi în China cea originală, de la producătorul direct. Asta înseamnă că am avut parte de o anumită prioritate.

Gionee Elife E6 Mini

Allview X1 Soul Mini e un telefon pe care aștept cu nerăbdare să îl testez, mai ales că am apreciat X1 Soul destul de mult, acordându-i și o notă mare. Varianta să Mini a fost lansată în noiembrie, măsoară 9.1 mm în grosime, cântărește 147.7 grame și vine cu un ecran HD de 4.5 inch, procesor quad core de 1.5 GHz, Android 4.2 și 1 GB RAM.

în spate avem o cameră de 8 MP, iar bateria șochează prin capacitatea mare de 3000 mAh. Site-ul Allview îl afișează la prețul de 1.149 lei.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×