Gionee Elife E6 Mini lansat În China; Precursorul lui Allview X1 Soul Mini sosește abia acum

Autor:  | Publicat în:  Gionee 4.306 ori
<b>Gionee Elife E6 Mini lansat În China; Precursorul lui Allview X1 Soul Mini sosește abia acum</b>Numele Gionee sună cunoscut celor cărora le place să despice firul în 4 și să afle de unde provin telefoanele Allview. Gionee este compania chineză care produce handseturile și în mod interesant, de această dată avem o premieră: întâi e...

Numele Gionee sună cunoscut celor cărora le place să despice firul în 4 și să afle de unde provin telefoanele Allview. Gionee este compania chineză care produce handseturile și în mod interesant, de această dată avem o premieră: întâi e lansat un Allview apoi același model sub branding Gionee.

E vorba despre Gionee Elife E6 Mini, tocmai lansat în China și cunoscut la noi drept Allview X1 Soul Mini. Ca să înțelegeți mai bine, întâi a apărut la noi pe piața varianta rebranduita și abia apoi în China cea originală, de la producătorul direct. Asta înseamnă că am avut parte de o anumită prioritate.

Gionee Elife E6 Mini

Allview X1 Soul Mini e un telefon pe care aștept cu nerăbdare să îl testez, mai ales că am apreciat X1 Soul destul de mult, acordându-i și o notă mare. Varianta să Mini a fost lansată în noiembrie, măsoară 9.1 mm în grosime, cântărește 147.7 grame și vine cu un ecran HD de 4.5 inch, procesor quad core de 1.5 GHz, Android 4.2 și 1 GB RAM.

în spate avem o cameră de 8 MP, iar bateria șochează prin capacitatea mare de 3000 mAh. Site-ul Allview îl afișează la prețul de 1.149 lei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×