Pantech IM-A920S apare Într-o primă fotografie randată; se numește acum Pantech Pop Up Note

Autor:  | Publicat în:  Pantech 509 ori
<b>Pantech IM-A920S apare Într-o primă fotografie randată; se numește acum Pantech Pop Up Note</b>După ce lunile trecute, Pantech IM-A920S își făcea apariția pe web, iată că astăzi terminalul în cauză este prezentat într-o primă randare pentru presă ce ne dezvăluie design-ul său. Dacă în scurgerile de informații precedente, telefonul...

După ce lunile trecute,Pantech IM-A920Sîși făcea apariția pe web, iată că astăzi terminalul în cauză este prezentat într-o primă randare pentru presă ce ne dezvăluie design-ul său. Dacă în scurgerile de informații precedente, telefonul era numitPantech Vega IM-A920S, acum acesta apare sub denumireaPop Up Note.

Aceste denumiri diferite ar putea fi datorate faptului că producătorul dorește lansarea device-ului pe mai multe piețe sub nume diferite, lucru practicat de mai multe companii din lumea dispozitivelor inteligente. După cum se poate vedea atât în imaginea de mai jos, cât și în materialul video de la sfârșitul acestui articol, numele Vega apare pe bateria terminalului.

Pantech IM-A920S apare Într-o primă fotografie randată; se numește acum Pantech Pop Up Note

De asemenea, tot în luna iunie, moment în care acest material video și-a făcut apariția în cadrul unui program de știri, pe web au ajuns și o serie de fotografii realizate de către Pantech IM-A920S, imagini ce au fost postate de către skyvegavn.blogspot.com. Totodată, în luna mai, terminalul în cauză a primit și certificare Bluetooth, respectiv WiFi.

Pantech IM-A920S

Trecând la specificațiile acestui device, aflăm că vom primi la pachet un display Full HD de 5.5 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 2 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu senzor CMOS și o cameră foto secundară de 2.1 megapixeli.

Mostra foto Pantech Pop Up Note

Mostra foto Pantech Pop Up Note

Selfie Pantech Pop Up Note

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×