BlackBerry Passport Își face apariția În cadrul unui prim video hands-on

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 721 ori
<b>BlackBerry Passport Își face apariția În cadrul unui prim video hands-on</b>După cum am putut observa în ultimele săptămâni, cei de la BlackBerry pregătesc un smartphone foarte ieșit din comun, și anume modelul Passport. Dacă până acum am putut admira doar o serie de fotografii cu device-ul în cauză, iată că acum...

După cum am putut observa în ultimele săptămâni, cei de la BlackBerry pregătesc un smartphone foarte ieșit din comun, și anume modelul Passport. Dacă până acum am putut admira doar o serie de fotografii cu device-ul în cauză, iată că acum pe web își face apariția și un prim video hands-on.

în cadrul materialului video de mai jos, putem vedea cum se descurcă BlackBerry Passport în navigarea pe Facebook, cât și în zona de notificări sau în meniul de setări. Cu toate acestea, lucrul cel mai interesant la acest model îl constituie tastatura qwerty pe 3 rânduri ce poate fi folosită și pe post de trackpad.

După cum aflam anterior, BlackBerry Passport va dispune de un display de 3.18 inch cu rezoluție 1.440 x 1.440 pixeli, 32 GB spațiu de stocare, 3 GB RAM, un slot microSD și o baterie de 3.450 mAh. Potrivit ultimelor speculații, se așteaptă ca BlackBerry să introducă modelul Passport în luna septembrie pe piață.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×