Iată ce aduce nou AnTuTu 5.0, cea mai nouă versiune a faimosului benchmark care va fi actualizat În curând (Video)

742 ori
<b>Iată ce aduce nou AnTuTu 5.0, cea mai nouă versiune a faimosului benchmark care va fi actualizat În curând (Video)</b>Cei de la Pocketnow au pus mâna pe un build Alpha al lui AnTuTu 5.0, următoarea versiune a faimosului benchmark pe care îl folosim și la Mobilissimo.ro pentru a testa terminale. AnTuTu e subiect de controverse din două motive: oferă uneori detalii...

Cei de la Pocketnow au pus mâna pe un build Alpha al lui AnTuTu 5.0, următoarea versiune a faimosului benchmark pe care îl folosim și la Mobilissimo.ro pentru a testa terminale. AnTuTu e subiect de controverse din două motive: oferă uneori detalii despre terminale nelansate încă și se poate trișa în el, iar marile companii au fost prinse deja făcând asta.

AnTuTu 5.0 va fi un update însemnat, care ar putea să nu mai ofere scoruri arbitrare, calculate fără prea multe explicații pentru utilizator. Dezvoltatorul benchmarkului promite ca publicul va înțelege mai ușor de unde vine acel scor. Va fi inclusă în AnTuTu odată cu noua versiune un test de performanță single thread pentru procesoare, dar și engine-uri de jocuri reale: Cocos2D și Havok Vision.

știți deja că 3DMark și GFXBench, spre exemplu folosesc engine-uri de jocuri, pentru a testa reflexii și efecte ale particulelor, punând GPU-ul la treabă. AnTuTu 5.0 adoptă aceeași strategie, iar pentru mine includerea de engine-uri de jocuri înseamnă că și aplicația va ocupa mai mult spațiu de stocare. AnTuTu 5.0 mai aduce și un test HTML 5, pentru a măsura cât de adaptat este un terminal la experiența web.

Odată cu lansarea lui Android L la toamnă, platforma va trece către ART (Android Runtime), lăsând Dalvik Virtual Machine în urmă. AnTuTu 5.0 e ART-ready, se pare și e complet optimizat pentru Android L. Nu avem încă o dată de lansare, dar mă aștept să vedem măcar un beta până la finalul verii.
​

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×