"Păsări nervoase" puse pe liber; Rovio pregătește concedieri, În vreme ce se reorientează

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.054 ori
<b>"Păsări nervoase" puse pe liber; Rovio pregătește concedieri, În vreme ce se reorientează</b>Rovio a ajuns de la un mic creator de jocuri din Finlanda, la un gigant care valorează miliarde de dolari. Totuși, în ultima vreme creatorul Angry Birds a crescut prea mult și prea rapid, astfel că e acum nevoie să reducă din personal și să se...

Rovio a ajuns de la un mic creator de jocuri din Finlanda, la un gigant care valorează miliarde de dolari. Totuși, în ultima vreme creatorul Angry Birds a crescut prea mult și prea rapid, astfel că e acum nevoie să reducă din personal și să se reorienteze.

Firmă nordică ia în calcul concedierea a 130 de angajați, adică 16% din forța sa de muncă. CEO-ul companiei, Mikael Hed a afirmat că Rovio s-a extins crezând că va crește într-un mod diferit decât a făcut-o. Latura educaționala a firmei ar putea fi închisă, iar compania se va axa pe jocuri, media și produse de consum, adică acele jucării pe care le găsim la tot pasul. Peste câteva zile sosește noul joc Angry Birds Transformers și se discută acum și despre un film de lung metraj Angry Birds.

Angry Birds are în jur de 200 de milioane de jucători activi pe lună, dar numărul e în scădere. Rovio nu a reușit să genereze alt joc hit precum Angry Birds și chiar și unele release-uri din această serie au fost dezamăgiri, de la Angry Birds Go la Angry Birds Stella. Un profit serios aduc în continuare jucăriile, chipsurile Angry Birds și produsele fizice de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×