O machetă din lemn a lui Nexus 6 e comparată cu Nexus 4 și Nexus 7

1.401 ori
<b>O machetă din lemn a lui Nexus 6 e comparată cu Nexus 4 și Nexus 7</b>De obicei vedem machete din plastic ale noilor iPhone-uri, înainte ca acestea să fie lansate, dar azi descoperim o machetă de lemn a celui mai așteptat telefon Android al toamnei. E vorba despre modelul Nexus 6 produs de Motorola, cunoscut și că...

De obicei vedem machete din plastic ale noilor iPhone-uri, înainte ca acestea să fie lansate, dar azi descoperim o machetă de lemn a celui mai așteptat telefon Android al toamnei. E vorba despre modelul Nexus 6 produs de Motorola, cunoscut și că Shamu sau Nexus X.

Un membru al comunității Reddit a realizat macheta din lemn, bazându-se pe diferitele randari ale handsetului. El a inclus un display de 5.9 inch aici și a printat și o interfață pentru creația sa. Rezultatul nu arată chiar rău și nu e atât de mare pe cât ne așteptam să fie. Grosimea nu prea ne mulțumește, dar e probabil vina materialului folosit. Acesta ar fi primul phablet Nexus, unul cu ecran Quad HD de 5.9 inch și baterie de 3200+ mAh, conform zvonurilor.

O machetă din lemn a lui Nexus 6 e comparată cu Nexus 4 și Nexus 7

El ar avea și difuzoare frontale foarte discrete, o margine din aluminiu ca și Motorola Moto X și o cameră de 13 MP cu stabilizare optică, după modelul aceluiași Moto X. Va fi adoptată și configurația cu inel blitz, iar camera frontală va fi una de 2 MP. în bună tradiție a seriei Nexus, terminalul aduce un design rotunjit în zona superioară și inferioară. Cum vi se pare noul Nexus?

Nexus 4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×