O machetă din lemn a lui Nexus 6 e comparată cu Nexus 4 și Nexus 7

1.422 ori
<b>O machetă din lemn a lui Nexus 6 e comparată cu Nexus 4 și Nexus 7</b>De obicei vedem machete din plastic ale noilor iPhone-uri, înainte ca acestea să fie lansate, dar azi descoperim o machetă de lemn a celui mai așteptat telefon Android al toamnei. E vorba despre modelul Nexus 6 produs de Motorola, cunoscut și că...

De obicei vedem machete din plastic ale noilor iPhone-uri, înainte ca acestea să fie lansate, dar azi descoperim o machetă de lemn a celui mai așteptat telefon Android al toamnei. E vorba despre modelul Nexus 6 produs de Motorola, cunoscut și că Shamu sau Nexus X.

Un membru al comunității Reddit a realizat macheta din lemn, bazându-se pe diferitele randari ale handsetului. El a inclus un display de 5.9 inch aici și a printat și o interfață pentru creația sa. Rezultatul nu arată chiar rău și nu e atât de mare pe cât ne așteptam să fie. Grosimea nu prea ne mulțumește, dar e probabil vina materialului folosit. Acesta ar fi primul phablet Nexus, unul cu ecran Quad HD de 5.9 inch și baterie de 3200+ mAh, conform zvonurilor.

O machetă din lemn a lui Nexus 6 e comparată cu Nexus 4 și Nexus 7

El ar avea și difuzoare frontale foarte discrete, o margine din aluminiu ca și Motorola Moto X și o cameră de 13 MP cu stabilizare optică, după modelul aceluiași Moto X. Va fi adoptată și configurația cu inel blitz, iar camera frontală va fi una de 2 MP. în bună tradiție a seriei Nexus, terminalul aduce un design rotunjit în zona superioară și inferioară. Cum vi se pare noul Nexus?

Nexus 4

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×