Opera Mobile suporta acum Symbian UIQ si widgeturi

1.836 ori
<b>Opera Mobile suporta acum Symbian UIQ si widgeturi</b>Opera lanseaza cea de-a doua editie beta a browserului sau mobil si pregateste o competitie de dezvoltare a widgeturilor ce va oferi premii de 10.000 de dolari castigatorilor. Opera Software a lansat cea de-a doua versiune beta a browserului sau mobil,...

Opera lanseaza cea de-a doua editie beta a browserului sau mobil si pregateste o competitie de dezvoltare a widgeturilor ce va oferi premii de 10.000 de dolari castigatorilor.

Opera Software a lansat cea de-a doua versiune beta a browserului sau mobil, adaugandu-i suport pentru widgeturi, dar si pentru handseturi Symbian UIQ. Cel de-al doilea beta al lui Opera Mobile 9.5 asigura utilizatorului acces printr-un singur click la continuturi online, cum sunt Vremea sau Actiunile, prin intermediul widgeturilor. Cateva dintre acestea sunt prezente in versiunea beta, iar mai multe pot fi descarcate de pe site-ul Opera.

Compania spera sa atraga developeri, care sa creeze noi widgeturi, punand la bataie premii in valoare este 10.000 de dolari pentru cei care dezvolta astfel de softuri. Competitia poarta numele de X Widget Challenge si pune la dispozitie developerilor SDK-ul Opera. Noua varianta de browser Opera Mobile este primul beta pentru smartphone-uri Symbian UIQ, in principal cele produse de Sony Ericsson si Motorola. Printre acestea se numara si ultra-popularele Rizr Z8 si Sony Ericsson P990i.

Sursa: Informationweek

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×