Microsoft Mobile isi cauta aliati inainte de lansarea lui iPhone 3G

1.137 ori
<b>Microsoft Mobile isi cauta aliati inainte de lansarea lui iPhone 3G</b>Inainte de lansarea de luni a lui Apple iPhone 3G, Microsoft se pregateste de "lupta", trimitand o scrisoare partenerilor sai. In aceasta se afirma ca tot mai multi competitori intra pe piata smartphone-urilor si anunta upgrade-uri, folosind functii pe...

Inainte de lansarea de luni a lui Apple iPhone 3G, Microsoft se pregateste de "lupta", trimitand o scrisoare partenerilor sai. In aceasta se afirma ca tot mai multi competitori intra pe piata smartphone-urilor si anunta upgrade-uri, folosind functii pe care compania lui Bill Gates le inventase cu ani in urma.

Andy Lees, senior vicepresedinte al sectiunii mobile de la Microsoft afirma ca aproape 20 de milioane de licente Windows Mobile (sau bazate pe WM) vor fi vandute in 2008. De asemenea, Lees afirma ca in ultimul trimestru cresterea financiara a segmentului mobil Microsoft a fost mai mare decat vanzarile totale ale lui Apple iPhone. Ce are in plus platforma Windows Mobile? COnform aceluiasi vicepresedinte ea "ofera libertatea utilizatorilor de a folosi orice terminal in orice retea si flexibilitate pentru producatorii de hardware si operatori".

Developerii sunt de asemenea favorizati de aceasta platforma, sau cel putin asa afirma Lees, de vreme ce acestia pot crea cu usurinta aplicatii compatibile Windows Mobile. Oficialul Microsoft Mobile a tinut sa aminteasca partenerilor companiei ca acestia au reusit sa doteze terminalele Windows Mobile cu functii ca GPS, camere de peste 3 megapixeli si activare vocala, dotari ce nu sunt suportate si de alte OS-uri.

Ce sunt toate aceste laude la adresa partenerilor Microsoft? O metoda a gigantului software de a-si asigura colaboratorii ca iPhone 3G nu este o amenintare, in ciuda faptului ca stim cu totii ca este asa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×