PayPal disponibil in sfarsit si in Romania

1.431 ori
<b>PayPal disponibil in sfarsit si in Romania</b>PayPal permite acum utilizatorilor din Romania sa se inregistreze, folosind un cont de tip Personal/ Premiere/ Business. Acest lucru inseamna ca veti putea trimite bani cu ajutorul acestui serviciu, alimentandu-l cu ajutorul cardului de credit. Nu suntem...

Rasfoind blogosfera am ajuns pe seopedia.org si am aflat ca PayPal permite acum utilizatorilor din Romania sa se inregistreze, folosind un cont de tip Personal/ Premiere/ Business. Acest lucru inseamna ca veti putea trimite bani cu ajutorul acestui serviciu, alimentandu-l cu ajutorul cardului de credit. Iata ca dupa Google AdSense, beneficiem acum si de PayPal, capatand notorietate in peisajul online.

Nu suntem singura tara care beneficiaza de acest update, deoarece inca cel putin 190 de alte tari au primit versiuni proprii ale serviciului. PayPal numara 143 de milioane de conturi la ora actuala, iar in primul trimestru al acestui an volumul total de plati de la PayPal a depasit 11 miliarde de dolari. Cu o mica aproximare, vanzarile ar putea atinge cu usurinta suma de 45 de miliarde de dolari in 2007.

PayPal a pus la dispozitie utilizatorilor sai din toata lumea o interfata usor de folosit, care le poate prezenta acestora ce fel de servicii sunt suportate in respectiva tara. Cu ajutorul update-urilor viitoare veti putea primi bani din orice colt a lumii si veti putea de asemenea face cumparaturi online orice mare magazin sau portal de pe web. Evident nu putea sa-i uitam pe "jucatori", care vor folosi PayPal pentru a paria, juca poker sau alte jocuri de noroc, si totul cu ajutorul serviciului care este disponibil in sfarsit si in Romania.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×