Samsung SCH B750, frate geaman cu Nokia N93

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.936 ori
<b>Samsung SCH B750, frate geaman cu Nokia N93</b>Samsung si-a anuntat noul telefon dotat cu functii de camera video, SCH B750, un model care seamana izbitor cu Nokia N93, datorita designului si a fisierelor video de calitate rezultate in urma filmarii. SCH B750 include o camera de 3 megapixeli, si o...

Samsung si-a anuntat noul telefon dotat cu functii de camera video, SCH B750, un model care seamana izbitor cu Nokia N93, datorita designului si a fisierelor video de calitate rezultate in urma filmarii.

SCH B750 include o camera de 3 megapixeli, si o memorie impresionanta reprezentata de un hard de 8GB. Display-ul telefonul are 2.2 inch si este un ecran color, dar surprizele aduse de noul Samsung nu se termina aici. Asftel, terminalul include si un senzor de miscare care va opri enervanta alarma care va trezeste de dimineata. Acest senzor este actionat de miscarile de scuturare pe care le efectuati asupra telefonului, care va trezeste si care trebuie zgaltait pentru a inceta alarma.

Se pare ca rivalul lui Nokia N93 va fi disponibil doar pentru piata din Coreea, fara nici o intentie din partea producatorilor de a-l lansa in SUA si Europa. Ca si N93, acest telefon este destinat aproape in mod exclusiv functiilor de captura video. Dintre dotarile lui Samsung SCH-B750 enumeram: un display QVGA (intern) si un display extern (OLED, DMB, TV out si sloturi pentru carduri microSD. Probabil coreeniii doresc sa guste din succesul celor de la Nokia si au folosit ca sursa de inspiratie tocmai modelul SCH-B750.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×