Telefonul-PDA Zenum Opus va fi lansat in mai

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.150 ori
<b>Telefonul-PDA Zenum Opus va fi lansat in mai</b>Am asteptat telefonul PDA Zenum Opus Operis inca de la inceputul primaverii, dar iata ca avem vesti bune: producatorii afirma ca "telefonul este aproape gata si lansarea sa este deja programata". Desi initial a parut o alegere inspirata, producatorii vor...

Am asteptat telefonul PDA Zenum Opus Operis inca de la inceputul primaverii, dar iata ca avem vesti bune: producatorii afirma ca "telefonul este aproape gata si lansarea sa este deja programata".

Desi initial a parut o alegere inspirata, producatorii vor renunta la numele Operis, terminalul numindu-se doar Opus. In loc de Windows Mobile 5.0, Zenum Opus va rula Windows Mobile 6.0, o veste mai buna decat prevestea conceptul initial. Ar trebui sa ne asteptam la un pret de aproximativ 799 de euro pentru acest terminal, iar Zenum planuieste deja parteneriate cu diversi operatori wireless din lume.

Va exista si o varianta 3G a telefonului, dotata cu HSDPA, programata sa apara la finalul lui 2008. Zenum Opus include o tastatura QWERTY, conectivitate GSM 900(850)/1800/1900, dar si GPRS class 10. La capitolul memorie Opus este modest pentru pretul sau cu doar 128MB de Flash ROM, 64MB de RAM, dar compenseaza prin prezenta unui slot pentru carduri de memorie miniSD. Pentru cei ce doresc sa imortalizeze ipostaze inedite din vacanta, exista o camera de 2 megapixeli, si un display TFT LCD de 2,5 pentru a vedea poza.

Nu stim inca daca si cand va aparea Zenum Opus in Romania, dar cu siguranta este genul de terminal care se adreseaza oamenilor care castiga mai mult decat echivalentul unui iPhone lunar.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×