Paypal Here, un nou sistem de plăți cu mobilul vine În Europa

Autor:  | Publicat în:  PayPal 979 ori
<b>Paypal Here, un nou sistem de plăți cu mobilul vine În Europa</b>Paypal a atacat rivalii de la Square în 2012 lansând Paypal Here, un nou sistem de plată pe bază de accesoriu hardware, care va ajunge în curând și în Europa. Here folosește un device în formă de triunghi care se conectează la un iphone de...

Paypal a atacat rivalii de la Square în 2012 lansând Paypal Here, un nou sistem de plată pe bază de accesoriu hardware, care va ajunge în curând și în Europa. Here folosește un device în formă de triunghi care se conectează la un iphone de exemplu sau la un terminal Android.

 
Prin intermediul acestui sistem comerciantul poate scană fâșia magnetică de pe cardul clientului. Pentru lansare internațională, Paypal va folosi un terminal separat pentru scanare, unul care are cam aceeași mărime cu un smartphone, se pare. El se va conecta prin Bluetooth de această data la terminalul mobil al comerciantului. în Marea Britanie acest sistem a primit deja numele de Chip and PIN.

Paypal Here

 
Deja se preconizează o lansare în UK în câteva luni și apoi o lansare în restul Europei la vară. Reuters afirmă că Paypal va taxa clienții cu o taxa pentru fiecare tranzacție, dar și cu o taxa nominală pentru noul terminal, ceva în genul sumei pe care o ia bancă atunci când faceți o verificare de cont.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×