Orange pregătește un trio de telefoane cu Jelly Bean pentru România: Lumo, Nivo și San Remo

3.150 ori
<b>Orange pregătește un trio de telefoane cu Jelly Bean pentru România: Lumo, Nivo și San Remo</b>Orange Europa anunță astăzi un trio de handseturi pentru piață europeană, printre care se număra și primul sau model 4G cu branding propriu. Toate terminalele rulează Android Jelly Bean și au dotări destul de bune. &nbsp; Printre nou veniți se...

Orange Europa anunță astăzi un trio de handseturi pentru piață europeană, printre care se număra și primul sau model 4G cu branding propriu. Toate terminalele rulează Android Jelly Bean și au dotări destul de bune.

Printre nou veniți se număra modelul Lumo, primul model 4G al operatorului, dotat cu un display de 4.5 inch și o cameră de 8 megapixeli. Apoi avem și un handset interesant, sub numele de San Remo, dotat cu un ecran de 4.7 inch și o carcasă cu grosime de doar 8.2 mm, plus cameră tot de 8 megapixeli. Urmează și un device mai accesibil, Nivo, cu ecran de 4 inch și cameră de 5 megapixeli. Foarte interesant e că în comunicatul de presă trimis la nivel european se menționează că deși aceste modele nu vor sosi în UK, ele vor ajunge în România, Slovacia și Spania.
 
Lansarea se va întâmplă în prima jumătate a acestui an și nu m-ar miră că unii avocați să găsească numele Lumo prea aproape de Lumia... Smartphone-urile vor putea fi admirate și la Mobile World Congress 2013, la standul Orange și ni se promit și prețuri accesibile pentru terminale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×