Imagini cu ceea ce pare a fi iPad Mini 2 Retina; Ar putea avea culori variate!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.062 ori
<b>Imagini cu ceea ce pare a fi iPad Mini 2 Retina; Ar putea avea culori variate!</b>Deși mulți nu dădeau șanse lui iPad Mini, se pare că mica tableta de la Apple ar fi vândut deja peste 10 milioane de unități, dacă ne luăm după analiști. și asta în ciuda faptului că nu are un ecran Rețină, așa cum ar fi dorit publicul....

Deși mulți nu dădeau șanse lui iPad Mini, se pare că mica tableta de la Apple ar fi vândut deja peste 10 milioane de unități, dacă ne luăm după analiști. și asta în ciuda faptului că nu are un ecran Rețină, așa cum ar fi dorit publicul. Ei bine astăzi avem noi informații despre iPad Mini 2, un adevărat rival pentru toate tabletele de 7 inch, chiar și pentru viitorul Nexus 7 2.

Ceea ce vedeți în imaginile din acest articol se presupune că ar fi iPad Mini 2, iar fotografiile provin de pe un forum chinez. Fotografiile ar reprezenta panoul spate al noii tablete cu super ecran. Interesant e că deși iPad Mini este disponibil pe argintiu/alb sau negru, nouă tableta apare și cu un logo albastru, iar zvonurile afirmă că vom vedea noul terminal în culori variate, după modelul iPod-urilor touch.

iPad Mini 2 Retina

La prima vedere aș spune că aceste componente indica prezența unei tablete mai groase decât iPad Mini 1, ceea ce e de așteptat de vreme ce saltul la ecran Rețină de la iPad 2 la iPad 3 s-a soldat la rândul său cu o creștere în grosime. Mă aștept și la un CPU mai bun la bordul său și la mai mult RAM. Voi ce așteptări aveți pentru iPad Mini 2?

iPad Mini 2 Retina

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×