Pebble TIME, ceasul cu autonomie de 7 zile și display e-ink color, sosește în oferta QuickMobile

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.088 ori
<b>Pebble TIME, ceasul cu autonomie de 7 zile și display e-ink color, sosește în oferta QuickMobile</b>Suntem obișnuiți să vedem de cele mai multe ori, smartphone-uri proaspăt lansate ce ajung imediat &icirc;n stocurile QuickMobile. Nu doar aceste tipuri de produse sunt vizate de către retailer, ci și ceasurile inteligente, o categorie ce a reușit...

Suntem obișnuiți să vedem de cele mai multe ori, smartphone-uri proaspăt lansate ce ajung imediat în stocurile QuickMobile. Nu doar aceste tipuri de produse sunt vizate de către retailer, ci și ceasurile inteligente, o categorie ce a reușit să câștige destul de multă popularitate în ultimul timp.

Iar cea mai nouă apariție în oferta QuickMobile de ceasuri inteligente, este reprezentată de către Pebble TIME, un device ce oferă un mare plus față de celelalte device-uri de pe piață. Autonomia este punctul forte aici, ceasul celor de la Pebble fiind dotat cu o baterie capabilă să ofere până la 7 zile de funcționare cu doar o singură încărcare.

Pebble TIME

Avem parte de un display e-ink de 1.25 inch, unul color de această dată ce beneficiază și de sticlă 2.5D. Primim un șasiu cu grosime de 9.5 mm, certificare pentru rezistență la apă (maxim 30 metri), compatibilitate iOS și Android, cât și numeroși senzori meniți să monitorizeze numărul de pași efectuați, activitatea fizică, sau somnul.

Trebuie să știți că Pebble Time nu este un smartwatch tocmai accesibil, prețul său fiind de 1.099 lei pe site-ul celor de la QuickMobile.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×