Pepsi își lansează primul smartphone prin intermediul unei campanii de crowfunding; se numește P1 și costă 200 dolari

Autor:  | Publicat în:  Telefoane de Lux 1.192 ori
<b>Pepsi își lansează primul smartphone prin intermediul unei campanii de crowfunding; se numește P1 și costă 200 dolari</b>Știam de ceva timp despre planurile unei companii de băuturi răcoritoare de a lansa pe piață un prim smartphone. Este vorba despre Pepsi, producător ce recent a confirmat &icirc;ntr-adevăr existența unui asemenea device. Terminalul numit Pepsi P1...

Știam de ceva timp despre planurile unei companii de băuturi răcoritoare de a lansa pe piață un prim smartphone. Este vorba despre Pepsi, producător ce recent a confirmat într-adevăr existența unui asemenea device. Terminalul numit Pepsi P1 debutează pentru moment prin intermediul unei campanii de crowfunding deschise în China.

Device-ul de față sosește cu display Full HD de 5.5 inch + sticlă 2.5D, cu procesor octa-core Mediatek MT6592 și cu 2 GB memorie RAM. Primim 16 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD, cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și senzor frontal de 5 megapixeli pentru selfie-uri.

Pepsi P1 vine într-o carcasă uni-body din metal, corp unde se află și un scanner de amprente amplasat pe spate. Acest model ne aduce o baterie de 3000 mAh, dar și interfața OS 6.1 bazată e sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Aflăm că primii susținători ai campaniei de crowfunding, au putut rezerva device-ul pentru doar 94 dolari.

Următorii 1000 de utilizatori, vor putea cumpăra terminalul la un preț de 110$, urmând ca odată cu lansarea comercială să coste în jur de 200 dolari, un preț deloc rău pentru un asemenea smartphone. Pe când un smartphone rival și de la Coca-Cola?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×