Android 6.0.1 Marshmallow sosește pe o serie de smartphone-uri din programul Android One

888 ori
<b>Android 6.0.1 Marshmallow sosește pe o serie de smartphone-uri din programul Android One</b>Deși smartphone-urile din programul Android One, nu impresionează prea tare la capitolul performanțe, acestea se pot lăuda prin faptul că update-urile sosesc foarte rapid. Ni se dezvăluie că Android 6.0.1 Marshmallow tocmai ce a sosit ca update OTA...

Deși smartphone-urile din programul Android One, nu impresionează prea tare la capitolul performanțe, acestea se pot lăuda prin faptul că update-urile sosesc foarte rapid. Ni se dezvăluie că Android 6.0.1 Marshmallow tocmai ce a sosit ca update OTA pe unele modele Android One lansate în acest an.

Este și cazul lui Cherry Mobile G1, telefon accesibil vândut pe piața din Filipine. Din păcate nu avem informații despre funcțiile pe care această actualizare le aduce la pachet, dar putem presupune că este vorba doar de rezolvarea unor bug-uri.

Modelul despre care vorbim, sosește cu display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 2 GB RAM, 16 GB de stocare + slot microSD și cameră foto principală de 13 megapixeli. Primim conectivitae 4G LTE, baterie de 2.500 mAh și suport dual-SIM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×