Fortress Fury Review (Allview X2 Soul Pro): ideea de tower defense e reinventată de acest joculeţ (Video)

1.015 ori
<b>Fortress Fury Review (Allview X2 Soul Pro): ideea de tower defense e reinventată de acest joculeţ (Video)</b>Fortress Fury este un joculeţ pe care l-am testat pe Allview X2 Soul Pro, atunci c&acirc;nd am testat şi telefonul. Acesta este un titlu de tip tower defense, care implică la propriu construcţia unui turn, sau mai bine zis a unei structuri de...

Fortress Fury este un joculeţ pe care l-am testat pe Allview X2 Soul Pro, atunci când am testat şi telefonul. Acesta este un titlu de tip tower defense, care implică la propriu construcţia unui turn, sau mai bine zis a unei structuri de apărare, pe care apoi o actualizați.

Veţi putea plasa pe această clădire diferite catapulte şi aruncătoare de flăcări, fulgere şi chiar un arcaş. Pentru a construi anumite zone ale turnului veţi cheltui puncte, care sunt limitate şi fiecare material de construcţie va costa extra. E vorba de piatră, lemn, cupru sau cărămidă, care rezistă diferit la impact, evident. Bătăliile au loc în timp real, contra unui adversar ce nu e AI-ul, ci un gamer real ca şi noi.

Proiectilele sunt trase cu o rază de acţiune cam ca de la praştiile Angry Birds, doar că acum calculul e ceva mai migălos. Puteţi şi să încetiniţi timpul folosind o putere specială sau să anulaţi efectele magiilor. Aveţi nevoie de conexiune la Internet pentru acest titlu, iar sesiunile de joc durează doar câteva minute. E plăcut faptul că poţi crea o structură aşa cum te taie capul, astfel că fiecare inamic poate avea propria sa abordare de design al clădirii.

Jocul este excelent, distractiv şi original, dar trebuie musai jucat pe un ecran mai mare, altfel veţi rata ţinta de multe ori. Arcaşii vor evolua într-o unitate ofensivă mai puternică pe măsură ce trece timpul. Îi acordăm acestui titlu nota 9.6 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Allview X2 Soul Pro prețuri actualizate:

Review Fortress Fury prezentat pe Allview X2 Soul Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×