Personalizeaza-ti telefonul cu moarte si distrugere

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.556 ori
<b>Personalizeaza-ti telefonul cu moarte si distrugere</b>Unii aleg sa isi personalizeze terminalele mobile in stil Hello Kitty, dar exista si persoane care doresc sa dea un look razboinic telefonului personal. Utilizatorii chinezi au acum sansa sa descarce continuturi destul de dure, de la imagini de razboi la...

Unii aleg sa isi personalizeze terminalele mobile in stil Hello Kitty, dar exista si persoane care doresc sa dea un look razboinic telefonului personal. Utilizatorii chinezi au acum sansa sa descarce continuturi destul de dure, de la imagini de razboi la imnuri de mars militar.

Conform agentiei de presa Xinhua, utilizatorii abonati la China Unicom pot beneficia de clipuri cu razboiul din Coreea si imnuri militare, cu ocazia implinirii a 80 de ani de la fondarea Armatei de Eliberare a Poporului chinez. Serviciul costa doar 1 dolar pe luna, pret infim pentru gama variata de continuturi disponibile. Compania pune la dispozitia abonatilor peste 300.000 de imagini cu arme si importante personaje istorice, dar si clipuri ce prezinta confruntari istorice.

Clientii serviciului vor avea acces la stiri din domeniul militar, acestea fiind trimise zilnic prin intermediul unui newsletter al armatei. In timp ce europenii pretuiesc wallpaper-urile “dragute” sau reprezentand personaje amuzante, utilizatorii din China isi manifesta nationalismul prin intermediul continuturilor downloadate pe telefonul mobil. Oricat de socant ar parea, o persoana cu wallpaper ce reprezinta un lagar de concentrare este cool pe continentul asiatic, datorita noului serviciu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×